Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

martes, 20 de diciembre de 2011

Tot investigant... (20/12/11)

... he trobat una pàgina web que dóna molta informació sobre les TIC: la seva importància, la seva incorporació a l'educació, sobretot en infantil, entre d'altres coses. De manera, que m'ha fet pensar en l'activitat proposada per l'Eduard, on havíem d'editar un article on parlessin sobre les EVE/A.

Així, doncs, suggereixo que visiteu aquesta pàgina i que la consulteu, perquè trobareu informació sobre molts programes que es poden utilitzar per treballar amb els infants, així com la seva funció i la importància que tenen a l'aula i en el procés d'ensenyament - aprenentatge dels infants.
Portem tres mesos en aquesta assignatura i remarcant la importància que té la incorporació de les noves teconologies a l'aula d'infantil, però no ha estat fins aquesta setmana, quan m'he adonat que realment en té molta, que és un pas molt útil per tots els mestres, perquè aquestes aplicacions, eines i programes permeten millorar la qualitat de les seves classes i, a la vegada, permet que els aprenentatges i el desenvolupament de les capacitats dels infants sigui molt més significatiu. 

Us deixo l'enllaç:
http://www.educacontic.es/blog/las-tic-en-educacion-infantil

No hay comentarios:

Publicar un comentario