Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

viernes, 16 de diciembre de 2011

Les TIC també tenen inconvenients (15/12/11)

Durant tots aquests dies, des del primer comentari d'aquest blog, he anat exposant la importància de les TIC a les aules d'infantil i, en general, per la societat. Ara bé, és evident, que com tot també te els seus inconvenients, que en determinades situacions, poden suposar un impediment total a l'hora de fer la feina. I és això, precisament, el què hem pogut compravar durant la sessió d'avui.
La majoria de les TIC necessiten l'electricitat i també la connexió a Internet perquè puguin complir la seva funció. D'altres, en canvi, necessiten unes altres condicions que també són importants. Però ens centrarem amb les de la connexió a Internet.
Avui havíem de treballar amb un programa que per tal que funcionés, havia d'estar connectat a la xarxa i, per motius que desconeixem, la connexió no arribava a tots els ordinadors, de manera que la feina ha estat, per determinades persones, impossible de realitzar-se i, per la totalitat de la classe, ha suposat un retard a l'hora d'iniciar la tasca.
Així, doncs, és evident que les TIC són molt útils en la nostra societat, però les seves desventatges, també són importants a tenir en consideració i, per tant, com a mestres, sempre hem de tenir una possible alternativa a l'hora de presentar un tema, tasca o contingut, ja que hem d'estar preparats per enfrontar-nos davant qualsevol situació i context.

Una vegada més, podem dir que de totes les coses en podem aprendre alguna cosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario