Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

martes, 20 de diciembre de 2011

Segona sessió de la setmana (22/09/11)

Avui ha estat la primera sessió que hem fet amb l'Àngels. Ha estat diferent de l'anterior, ja que ha sigut més dinàmica i pràctica, a la vegada de divertida. 
Podríem dir que ha estat un primer contacte amb el món de la informàtica pel que fa a l'assignatura, tot i que em té bastant intrigada el significat original de tot allò que hem realitzat. 
Un dels temes que han sortit a classe i que em té encuriosida són els conceptes de senyal, signe i símbol, ja que mai he acabt d'entendre i distingir les diferències entre els tres. Potser, aquesta matèria serà l'oportunitat final per descobrir-ho i poder-los utilitzar correctament.
Un altre punt que m'ha semblat molt interessant ha estat el llibre explicat a partir de senyals. Hem pogut comprobar que no només podem explicar històries, fets o experiències a partir de les paraules i les típiques imatges i dibuixos, sinó que tots tenim un llenguatge organitzat per senyals, símbols i signes i que, per tant, entenem tot allò que ens volen dir en cada context. Per aquest motiu, pot ser una bona manera de potenciar la creativitat dels infants a partir d'aquest tipus de contes, ja que es poden fer servir per explicar o treballar molts valors i aspectes de la vida quotidiana. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario