Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

martes, 10 de enero de 2012

Posem fil a l'agulla (10/01/12)

Ara sí que ha arribat l'hora de posar-nos de ple amb el projecte final, una activitat que pot ser molt interessant, a la vegada que ens pot portar molts mals de cap.
Avui ha estat la primera sessió que hem destinat per treballar-lo i ha estat dura, ja que per tots els membres del grup era la primera vegada que treballàvem amb el blog de wordpress i és difícil acostumar-t'hi al seu funcionament. Al principi del semestre, quan ens van dir que hauríem de crear el que avui ja és un blog, ja va resultar el meu primer mal de cap, però el d'avui no ha estat menys.
Tot i així, és una manera més d'aprendre i traspassar fronteres digitals, aquestes que tan ben posades estan actualment i que, mica en mica, aconseguim travessar-les i acostar-nos més a la meta dels aprenentatges i del domini de les TIC, que tan útils ens seran de cara a la nostra vida professional i, evidentment, personal.
És hora que deixem de veure aquestes aplicacions com un entreteniment més del moment d'oci de la vida personal i les comencem a veure com recursos molt útils en la nostra vida, de manera integral. Ja hem fet una petita passa, però tan sols és el començament de tot el camí que ens queda per recórrer. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario