Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

viernes, 27 de enero de 2012

Encarem el portafoli (26/01/12)

Allò que en un principi semblava impossible d'obtenir-ne un resultat, sembla ser que acabarà donant fruit.
La setmana passada ens van donar la notícia de la realització d'un portafoli digital, en el qual s'hi ha d'incloure tots els treballs i exercicis fets durant el semestre, i semblava que, a més de d'haver-nos-ho dit amb poc temps, no aconseguiríem fer res del que se'ns proposava o exigia. Ara bé, després de lluitar-hi un parell de sessions, després de mirar-nos-ho del drets i del revés, podem dir que la tasca va agafant forma i que, possiblement, o si més no és el nostre objectiu, a més de forma tindrà relleu, és a dir, contingut.
Tenim l'esperança de poder entregar un portafoli que, a més de contenir tot allò que se'ns demana, contempli totes les propietats que ha de tenir i que ens pugui mostrar que és de gran utilitat, no només per veure si has après més o menys, sinó també de cara a la nostra professió o vida personal.
Ara per ara no en sabem el resultat, però si més no, sabem com funciona, quin objectiu té i quins avetatges ofereix. Així, doncs, ens podem donar per satisfets, ja que aquesta tasca ja no queda com una feina més d'última hora, sinó que la podem contemplar com quelcom que ens servirà en el nostre dia a dia. Esperem que en les últimes sessions que ens queden poguem donar per finalitzat aquest exercici amb plena satisfacció com a causa d'un bon resultat i d'hvaer fer una bona feina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario