Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

martes, 24 de enero de 2012

Portafoli (19/01/12)

Representa que aquest blog és per explicar i transmetre tots aquells aprenentatges que anem adquirint al llarg de l'assignatura, així com els nostres pensaments i sensacions després de cada sessió o nou contingut.
Doncs bé, el que he après avui és que la feina mai s'acaba i les sorpreses tampoc. Dues setmanes abans d'acabar el semestre i tenint en compte que tenim treballs finals de totes les assignatures, ens comuniquen que hem de fer un portafoli. Quina gran notícia! La sensació que m'ha produït davant d'aquesta tasca ha estat la d'engoixa, però no simplement per la feina que suposa, perquè estem a la universitat i som conscient del què vol dir, sinó per la feina que comporta en relació al temps disponible que tenim. Estem a final de semestre, època d'exàmens, treballs finals i cada vegada ens proposen tasques finals que es podrien haver començat a fer des d'un bon principi.
Això no només és una manera d'afrontar noves tasques, sinó de valorar la feina que fem a classe i com es plantegen i planifiquen els treballs. Personalment, penso que una feina com aquesta s'haués pogut anunciar des d'un principi ja que, de la mateixa manera que passa amb el blog, hagués estat una bona manera d'ajudar a mantenir la feina al dia, seguint un ordre i sense deixar les coses per l'últim moment, la qual cosa ens seria positiu i ens afavoriria la feina del dia a dia i el seu resultat final.

Però bé, les coses van així i això ens suposa un objectiu i un repte més: entregar la feina ben feta i a temps!

No hay comentarios:

Publicar un comentario