Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

martes, 24 de enero de 2012

Continuem amb el projecte (24/01/12)

Com ja he comentat en publicacions anteriors, estem immersos en el projecte final, que consisteix en l'elaboració d'un blog d'una escola que pretén promoure la interculturalitat. Podríem dir que estem detallant els últims passos, ja que el principal contingut el tenim i la idea està gairebé plasmada. Només falta acabar l'informe i polir aquelles coses que no ens acaben de convèncer o que es presenten com inconvenients.
És un nou mètode de treball, tot recuperant el de sempre, el treball col·laboratiu, ja que consisteix en una tasca de grup on totes hem de treballar la creativitat i imaginació, tan a l'hora de redactar les entrades corresponents als diferents infants procedents de diverses cultures, fins a l'hora de dissenyar i decorar el propi blog. És una manera dinàmica i atractiva de treballar aspectes tan diferents com poden ser els recuros digitals i les TIC, com aspectes corresponents a la integració social, a l'educació en valors o, fins i tot, a promoure un treball d'acció tutorial per part dels docents.

És un projecte complert i que requereix molta feina per part de tots els membres del grup, tot i això, serà una experiència molt enriquidora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario