Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

viernes, 21 de octubre de 2011

Fotografies i píxels (20/10/11)

Quina classe la d'avui: molt distreta, però difícil.
Ja en alguna publicació anterior vaig afirmar la meva poca capacitat per la fotografia i tot allò que les envolta, com és el cas dels píxels. Igual que els píxels, els colors amb els quals es treballa o algun dels possibles programes per retocar-les com és el Photoshop. Doncs en la classe d'avui hem treballat amb aquest mateix programa.
Primer de tot m'ha fet gràcia i tot treballar-hi, però he de reconèixer que si l'Àngels no donés les instruccions pas per pas, no seria capaç ni d'obrir-lo. És increïble com una mateixa imatge es pot veure amb moltes tonalitats diferents de colors, ja sigui des de l'escala de grisos des del negre fins al blanc, fins a colors tan llempants com el vermell. De la mateixa que passa amb les mides i és que el canvi de píxels pot fer molt en una fotografia.
El simple fet de canviar el nombre de píxels d'una imatge, aquesta es veurà més gran o més petita, podem pensar que això és de lògica. Però ara bé, resulta que no només es canvien els píxels, sinó que es poden guardar en diferents formats, la qual cosa també modifica notablement les fotografies. I és precisament aquí no hi ha un dels meus primers problemes: entendre com funcionen els formats per guardar les fotos i tot allò que té a veure amb els píxels, com els atributs, els nivells i els canals, entre d'altres.
Així, doncs, un dels principals objectius més immediats és començar a entendre aquests conceptes de tal manera que sigui capaç de treballar amb el Photoshop i poder retocar fotografies, creant bonics resultats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario