Què és tot això?



BENVINGUTS AL BLOG REFLEXIU

jueves, 24 de noviembre de 2011

Photoshop (24/11/11)

Seguim treballant amb el photoshop. Les últimes sessions ens les quals hem treballat amb aquest programa han estat una mica caòtiques, pel que fa a la valoració i feina personal. Però en la classe d'avui, tot i seguir estant molt embolicada amb totes les seves funcions i serveis, he pogut veure, finalment, la gran utilitat d'aquest programa. He pogut entendre una mica més la importància de treballar adequadament amb les imatges, ja que se n'ha de fer un bon ús. I, per tant, una bona manera de fer-ho és amb el photoshop, ja que ofereix un gran ventall de recursos per configurar, modificar i perfeccionar les imatges, entre d'altres coses. 

Tot aquest treball amb les imatges m'ha portat a pensar la importància que tenen en alguns moments durant l'etapa infantil. És un recurs més que ens pot servir per facilitar els aprenentatges i l'adquisició de determinades rutines, com pot ser el fet de penjar cada dia l'abrig al seu lloc corresponent. La fotografia del nen el pot ajudar a saber quin és el seu lloc, entre moltes altres coses. A partir de les fotografies podem mostrar a les famílies les diferents activitats que es desenvolupen al llarg del curs i el procés que estan realitzant el seu fill, així com l'evolució que estan fent. 
Una simple imatge, ens pot servir de molta ajuda en determinats moments, i és que ja ho diuen: una imatge val més que mil paraules. Per aquest precís motiu, per a que una imatge ens pugui transmetre i informar, cal que en fem un bon ús.

No hay comentarios:

Publicar un comentario